Jeppe er verdensmester - tanker uge 17/2003

Vertikals praktikant bliver verdensmester. I søgemaskineoptimering.

Jeppe Sjöström er navnet på Vertikals bemærkelsesværdigt intelligente praktikant. Vi skrev et lille sæt tanker om hans ophold på stedet.

Siden da, har han gjort karriere. Han har til vor store glæde

1) Startet sit eget firma (WideWeb.dk 🏛️).
2) Blevet rigtig god til sit webhåndværk.

Vi er stolte på hans vegne!

Her i april 2003 ligger han nummer 1 på søgemaskineoptimering på Google.

Lille Google på browseren der... <

Jeppes bedrift <

15.000 sider siger noget med søgemaskineoptimering.

Men Google synes at Jeppes side fortjener en førsteplads. For næsen af en hoben danske firmaer, der lever af at søgemaskineoptimere.

Ude i højre spalte er der mere end en håndfuld grønne annoncebokse, hvor de velanskrevne firmaer har købt sig til en bedre placering.

Hvad kan vi lære af det?

  • Jeppe er dygtig.

  • Jeppe er dygtigere. Masser af firmaer vil gerne sælge søgemaskineoptimering - se bare dem i de grønne bokse ovenfor. Men kun Jeppe ligger nummer 1. Jeppe beviser sin kompetence åh så godt.

  • Hvis man sætter sig for det, kan man nok banke sig til en førsteplads på et ord - den gamle historie fra Nettets bedste K!ra Egg*rs-side!.

  • Vi virker - den gamle historie fra Vertikal virker.

  • Hellere lille og vågen end stor og doven. Spidskompetencer er heldigvis blevet lettere at finde frem til med nettets popularisering.

Og de detroniserede? <

Laver vi så stadig søgemaskineoptimering i Vertikal? Ja. Vi stiller gerne op hvis nogen gider betale og der er hul i programmet.

Men som altid ser vi helst at kunder køber hjælp, software eller undervisning, der giver dem en virkeligt velfungerende webtjeneste.