Steven skriver 10/2004

Google Desktop Search får et par ord med på vejen og så var der en tv-optræden.

Jeg morede mig kosteligt mens jeg skrev
Fagligt fornuftigt niveau, kvikke læsere, alt godt. Artiklen er bag en betalingsmur, men denne kan forceres med en registrering.

Steven taler <

Oktober bød også på en tv-optræden i DRs Musikprogrammet 🏛️. Programmet handlede om fildeling og Steven fik lejlighed til at genopføre nogle af sine pointer - denne gang på tv.
Steven sagde "Antipiratgruppen sender ikke en øre videre til den berørte musiker. De beholder selv alle penge, de indkræver."

Antipiratgruppen medgav, at det forholdt sig sådan. Men forklarede at de skam brugte alle pengene på den videre kamp (egne lønninger).

Steven skrev i sin tid at Antipiratgruppen ikke havde magisk software, der satte dem i stand til at "se al fildeling i Danmark" 🏛️. Og den fik vi heller ikke at se i programmet. Den eneste metode vi fik demonstreret var "søg på dansk kunstner, download" (og, forventer man, send girokort).

DR havde også fremstillet noget rigtig fin grafik der, som Jubii Svar om IT fra marts 2003 (nummer 9 🏛️ og 11 🏛️) viste, at i lande hvor man straffrit kan downloade så meget man lyster, sker der ikke særlig meget med skivesalget.

Antipiratgruppen kom ikke ligefrem til at ligne en parasit på en branche i krise. Men det var svært at se dem som effektive eller som en særlig stor del af løsningen på den gamle musikbranches udfordringer fra den nyere teknologi.

Et flygtigt medie <

Et par dage efter udsendelsen blev vist, var den væk. Det samme gælder den ellers udmærkede hjemmeside, der støttede den. TV er et flygtigt medie.

Til gengæld er TV også et kraftfuldt medie, der som regel betyder noget godt for de mere fornuftige aktører.

Steven fik igen et par jobs ud af det blå, bare fordi han trak i autoritetsdragt og udtalte sig på tv. Så det er godt at skrive fornuftigt, men også at tale fornuftigt.

Især på tv.

    vs.    

Tryk på billedet for at starte vandfaldet. Ring eller skriv til Steven for at få lyd eller tekst på. Adresse herunder.