Lyt til os - tanker uge 21/2020

Vi har været lidt i radioen de sidste par måneder. Vi har talt om at ikke at spilde tid på at slette data, om at skændes med Google, om at arbejde effektivt hjemmefra. Og så er der en enkelt fjantet tv-optræden.

Mere konkret:

Må ikke slettes! (Malm- og Hardenberg, Kortsluttet) <

"I samme øjeblik vores harddiske blev erstattet af skyen, stoppede vi med at slette vores filer. Så nu hober de sig op i kæmpe virtuelle datadynger. Mikkel og Esben leder efter den dybere mening med alle de data, vi skaber - skal man smide ud med fast hånd, eller gemme alt?"

Martin Jørgensen begynder omkring 33:00.

Om at skændes med maskiner til deres egen musik (Kjærulff, Nødradio) <

"NØDRADIO taler med udvikler Steven Snedker, vertikal.dk om at få sin app smidt ud af Google Store af en robot ved navn Jennifer [...]"

og vi får også talt lidt om faktureringsbutikken Copyright Agent.

Steven Snedker begynder omkring 5:00.

Kommer vi også til at arbejde hjemmefra i fremtiden? (Andersson, Lukket Land) <

"Så hvordan kommer de ændringer, vi har oplevet de sidste par måneder, til at påvirke fremtidens måder at arbejde på? Hvad betyder det for ideen om den fysiske arbejdsplads, hvordan arbejder man optimalt hjemmefra, kommer vi til at se en udflytning fra storbyerne, hvis "den distribuerede arbejdsplads" vinder indpas, og hvordan indretter man optimalt et hjemmearbejdsliv?

Vi får hørt hvordan Vertikal arbejder hjemmefra og kommer også en herlig tur omkring dybnørderi og selvbillede.

Steven Snedker begynder omkring 1:00.

 

Versus S5:E8 (DR1) <

Aftenen byder på alt fra håndværkerdyst i studiet til redningsaktion på vandet, og du kan også opleve Hjalte og Tjelle gå til hånde på en bondegård.

Hvem er den langhårede, velklædte herre, der fjanter oppe til højre i sidste halvdel af programmet? Det er da Steven Snedker! Jeg troede ærlig talt ikke han gik med til den slags. Men det ser meget sjovt ud.

Denne optræden har ikke en daddel med Vertikal at gøre. Men det kunne være, at du savner at se Steven lige så meget som han savner at blive set af dig.

Steven Snedker begynder omkring 40:00.

Forevig? <

Det meste kan vist optages med Martin Larsens og Steven Snedkers TV4ever.