Steven skriver 2/2007 - og blogger løs

Ny fremtidsdrukken blog til hjemmebrugerne og interviews i lange baner.

Den største nyhed siden sidst er
 • IT-nørdens blog på Fagbladet XL 🏛️. Bloggen går hårdt efter at gøre læserne 3-10 gange bedre til at bruge deres pc'er.

  Jeg var overrasket over, at det i den rige Internet-medieverden med 20.000 andre danske bloggere stadig er muligt at lave scoops, hvis man tager sig tiden.
  IT-nørdens blog har således eksklusive artikler om hvordan man optager fra dr.dk, hvordan man klipper video med gratis programmer og ser HDTV.

  Artiklerne er rettet mod hjemmebrugeren uden penge og forudsætninger, men med lyst til at prøve det hele i dag.

  IT-nørdens blog på Fagbladet XL er allerede i superligaen på Herald.dk 🏛️ og Overskift.dk byder på et ganske godt arkiv over IT-nørdens blog 🏛️.

 • Musikindustriens kamp mod globaliseringen 🏛️. En klumme til Finansforbundet om lukningen af adgangen til verdens bedste musikbutik, Allofmp3.

 • Drupal.vertikal.dk 🏛️, et salgsfremstød for det gratis open source CMS Drupal.

  Vi begyndte at få så meget succes med Drupal (der er et meget hot og sexet CMS) at vi hellere måtte have et sted at henvise til.

  Tag et kig, hvis dit nuværende CMS irriterer dig.

Interviews <

Der har været en del interview-aktivitet.
 • En dims vi vil dø for? 🏛️ om Apples iPhone. Jeg gør lidt grin med de Mac-troende. Dte sker sammen medsektionsleder Jørgen Høgh, Teknologisk Institut og Phd. i videnskabsteori Simon Rebsdorf. Det gav også en lille dønning i Thomas Lønbæks blog 🏛️.

  - Egentlig er det sjovt at se hvordan pressen og andre folk måler alle mulige apparater mod Apples. "iPhone killer" 🏛️ giver i skrivende stund 371.000 resultatsider på Google. Ganske godt af et apparat, der ikke engang kan købes. The Onion morer sig også over iLaunch 🏛️.

 • Web 2.0: »Fornuft er blevet mainstream«. Længere interview om Web 2.0 i Politiken 21. november 2006. Jeg taler varmt om findvej.dk, Amazon.com, XML og tv på nettet.

  Offline, men Infomedia-kunder kan sikkert finde det. Hvis man vil nærmere Web 2.0 kan man læse Techcrunch 🏛️ eller hyre os.

 • Gør ikke domænenavnet for dansk 🏛️. Adspurgt fortæller jeg, at jeg ikek ser den store grund til at gå så megte op i domænenavne med æ, ø og å. Køb dem og brug dem som viderestillere.

 • På vej mod Journalisten 2.0 🏛️. Webredaktør Ole Nørskov skriver om arbejdet med at udvikle Journalistens nye websted. Vertikal arbejder på projektet og bliver omtalt nu og da.

  Vi bruger i øvrigt Drupal til opgaven.

Hvad jeg gerne vil interviews om i de kommende måneder? Sådan cirka det jeg skriver om på IT-nørdens blog. Eller også de emner jeg virkelig ved noget om og brænder for: Web 2.0, Open Source, "dybe" links osv. osv.