Drupal!

Vertikal laver gode websites med Drupal. Drupal er et kolossalt stærkt og fleksibelt system til opbygning af hjemmesider.

Det er Open Source og gratis, uden licenser og med adgang til masser af ressourcer: hjælp, udvikling, udvidelser.

Vi har arbejdet med systemet i 10 år og har udviklet moduler, lavet temaer og konverteret sites fra andre systemer og ældre Drupal-versioner. En lang overgang var vi mest til Drupal 7, som er gennemprøvet, kompakt, hurtigt og velfungerende, og stadig understøttes af masser af leverandører og et meget stort community, men nu arbejder vi primært med Drupal 9, og snart Drupal 10.

Vi bygger enkle såvel som komplekse sites i Drupal. Fra simple blogs til omfattede online-medier med et rigt indhold, videoer, brugerinteraktion, nyhedsbreve og alt det jazz. Vi kan også håndtere mange brugere, mange roller og indviket workflow - selv om vi foretrækker det enkle.

Vi har bidraget til projektet med mange moduler, oversættelser, undervisning, oplæg til konferencer, workshops, artikler og meget andet. Vi kender vores vej rundt i systemet og kan løse stort set alle Drupal-opgaver vi bliver stillet.

Vi har også skrevet en del om Drupal.

Vi sælger skamløst viden og assistance vedrørende