Degoan.dk

Et avanceret HR-system der gør personalehåndbøger lettere at redigere, opdatere, formidle og læse.

Degoan.dk er et nyopstartet projekt, der leverer digitale personalehåndbøger til virksomheder. Personalehåndbøger er i bedste fald elektroniske dokumenter på et fællesdrev (eller tilsendt i en mail) - ofte PDF'er eller Office-dokumenter. I værste fald er det en tynd plasktikmappe med dårlige fotokopier af tætskrevne tekstsider, som har været tilrettet igennem mange år, og stort set aldrig opdateres. Opdateringen er uoverskuelig. Vilkår ændres, love ændres, virksomheden ændres. Ledelsen kan ikke følge med, og håndbogens format understøtter ikke ligefrem nem opdatering.

Resultatet er at håndbogen ikke læses.

I Degoans system er bøgerne digitale, lette at læse og forstå for de ansatte - og lette at vedligeholde for ledelse og administration. De er fleksible og opdateres hele tiden af Degoan så de følger med loven - og kan opdateres af virksomhederne med øjeblikkelig effekt. Der kommunikeres med medarbejderne gennem SMS og e-mail, og siderne er selvfølgelig 100% tilgængelige på en telefon, nemme at bruge og nemme at overskue.

Martin Jørgensen programmerede hele systemet bag i Drupal 9, og arbejder stadig på det som fast tilknyttet medarbejder og medejer hos Degoan. Der er planer om at tilføje vejledning til onboarding, dokumenthåndtering, whistleblower-ordning og meget andet som kan bruges i et moderne HR-system.