Steven skriver, 7/2003

Steven skriver andre steder end her på vertikal.dk. Her er hvad man kunne læse i juli 2003.

Mit navn er Steven Snedker. Jeg skriver en masse fornuftige ting på steder, der ikke er Vertikal.dk. Jeg vil nu forsøge at lave et månedsresumé af hvad jeg egentlig når at skrive om.

Det meste kommer på nyhedsbrev, og den letteste måde at få fat i dem på er at snuppe et gratis abonnement over hos Jubii. Min personlige hjemmeside 🏛️ har altid en liste over de nyhedsbreve, jeg skriver. Jubii har også arkiver tilknyttet alle nyhedsbreve 🏛️. Men grundet tekniske problemer er arkiverne ikke altid opdateret. Så du kan desværre ikke få direkte linsk lige nu og her.

Med skriveriet til papirmedier er det endnu værre. Du kan selvfølgelig bestille bladene via biblioteket 🏛️. Du kan også vente til artiklerne engang med årene dukker op på Vertikal.dk. Er du rigtig interesseret kan du skrive til mig og bede om en artikel.

Det skulle være det. Jeg er nu din vært Steven Snedker, og jeg har hermed fornøjelsen af at præsentere

Mit skriveri, juli 2003 <

  • Sådan optager du streamet video, om software-DVD-afspillere til Windows, et par pip om Linux. Jubii Svar om IT nr. 29-2003.

  • Anmeldelse af Mandrake Linux 9.0 (fin til kontoret og udvikleren, uegnet til hjemmet). Jubii Svar om IT nr. 28-2003.

  • Om bus- og ram-hastighed, guide til gratis grafikprogrammer. Jubii Svar om IT nr. 27-2003.

  • Om Dankort-skandalen, forbrugerrettigheder ved netindkøb og et programtip til cd-ripping. Jubii Svar om IT nr. 26-2003.

  • Om sorte huller til spam. Jubii Virusbasker 26-2003.

  • Lav en hvidliste til antispamprogrammet. Jubii Virusbasker 25-2003.

  • Ud&se 7-2003, s. 34: Netværk uden tråd. Om trådløse netværk. Stærkt forkortet og homogeniseret. Den kvikke, originale version finder forhåbentlig et mere tilgivende medie.

Månedens idolbillede <

Gem og Photoshop til ukendelighed. Brug som skrivebordstapet. Perfekt til indbydelser til foredrag.