Vertikal mere end dobbelt så god

Vertikal udvider netværket. Nu er der to, der arbejder for at skabe en bedre Internet-verden: Martin Jørgensen og Steven Snedker

Steven og jeg er enige om, at et af de mest intelligente og givende samarbejder vi har deltaget i, er vores eget samarbejde på Alt om Data tilbage en gang da det blad var toneangivende på magasinmarkedet.

Steven blev og jeg forsvandt, og vi har begge lavet mange forskellige ting siden. Men vores fælles ånd har alligevel ført os tilbage i hinandens arme, og vi samler nu vores aktiviteter under den mest solide af de mange paraplyer vi har slået op — Vertikal.dk.

Vi har ikke skabt et fælles firma. Vi er teknisk set stadig hver vores enkeltmandsvirksomhed, men i praksis er vi medarbejdere i det samme lille virtuelle firma.

Samling på materialet <

Vores første opgave har været at lave det publiceringssystem, der blandt andet bringer dig denne tekst. Systemet har været en meget givende udfordring for os begge to, og vi tøver ikke med at udråbe det til ret unikt blandt sin slags.

De næste opgaver står allerede klar. Vi arbejder med journalistik, foredrag, projektstyring, webudvikling og søgemaskineoptimering. Alle disse aktiviteter stræber mod det samme mål, nemlig at hjælpe med at skabe bedre websteder, som giver større gavn for både afsendere og modtagere.

Vi er nu ved at samle alt vores gamle materiale, som vi har publiceret i mange andre sammenhænge. Takket være loven om ophavsret kan vi i udstrakt grad udgive tingene igen. Meget har været trykt på papir, og meget trænger til en opdatering. Men der er sandelig også meget som vi ganske uredigeret kan vise frem med stor stolthed.
Og det agter vi at gøre!

Vores legeplads <

Webstedet Vertikal.dk er vores legeplads, hvor vi publicerer alle vores nye og gamle tekster, og hvor vi kan fjolle rundt med mediet på lærerige og underholdende måder.

Mange af Vertikals aktiviteter vil udmønte sig i noget her på webstedet. Det handler om at udnytte mediet. Vi publicerer, men vi markedsfører også vores viden, vores holdninger og vores tjenester.

Webstedet er desuden en vigtig vej til at kommunikere med kunder, og alle kunder får en særlig servicesider, hvor de kan følge slagets gang, hente dokumentation, downloade filer og meget andet.

Der bliver også plads til andre på Vertikal.dk. Netværket er der allerede, og selv om fordoblingen næppe bliver en tre- eller firedobling, så vil vi byde andre velkomne med ideer og artikler.

Vi sælger skamløst viden og assistance vedrørende