Om vertikals organisation

Vertikal er et fladt og løst firma. Altså fremtidens eftertragtelsesværdige firma.

Du kan se din fordel i at hente ekstern hjælp til et Internet-projekt.

Du overvejer forskellige muligheder.

Vi tilbyder stort talent og lille organisation. Det betyder at du får et par gode hjerner, og aldrig kommer til at tale med andre end den direkte ansvarlige.

Som det kan ses har vi på Vertikal investeret flere penge i uddannelse og efteruddannelse end i kontor. I markedsføringssprog hedder det en "adræt, videnstung, lærende, virtuel organisation 🏛️ med fladt hierarki." Vi har skam kontorer, men dem kommer vi til senere.

Vi mener dog at det er gammeldags at stable en stor organisation med sekretærer, hvide vægge og lokaler i den indre by på benene. Stive strukturer, faste interne kommandogange og informationsveje og høje løbende udgifter er ikke fremtiden.

Hvordan er vi så organiseret? <

I det fladest mulige hierarki:

Vi lyder alle titler 🏛️. Partner, håndværker, direktør, senior konsulent. Kald os hvad du vil. Det er virkelig let at lave et organisationsdiagram.

Hvor kan man finde jer? <

Vi har kontorer i Brønshøj og Lundby.
Det er sådan til højre på kortet.

Vi kan snildt mødes i Brønshøj eller Lundby til en uforpligtende snak. Vi kapacitet til mellem 10 og 30 mødedeltagere.

I praksis mødes vi for det meste i et af dine mødelokaler. Vore kunder har sjældent tid til at fare byen eller landet rundt for at få noget effektiv konsulenthjælp i stand.

Tror vi så selv på det der virtuelle organisations/flad struktur-noget? <

Ja. Det virker jo, og vi lever med det. Og udelukkende af det. I Stevens tilfælde har det været sådan siden han forlod universitetet.

Vi kunne betale for et kontor i Havnegade. Men hvis I kommer til Brønshøj eller Lundby kan I se hvorfor vi ikke gør det.

Viden? <

Høje løbende udgifter er enhver organisations skræk. Det betyder som regel at organisationen skal lave mere af det den plejer for at holde skruen i vandet.

Med en slank organisation har man økonomiske muligheder for at videreudvikle. Det skulle gerne afspejle sig de løsninger vi i Vertikal gennem tiden har udarbejdet.